Rendelés menete

Kedves vásárlónk!

Webáruházunkból előzetes regisztráció nélkül vásárolhat a kínálatban szereplő termékekből.

Vásárláshoz mindösszesen a terméket vagy termékeket kell a kosárba helyeznie, majd a szállítási módot megjelölni és az alatta található űrlapot (szállítási cím stb.) kitölteni.

Szállítási módok:

  • Személyes átvétel : a megrendelt darabot félretesszük és Önnek 2 hete van hogy nyitvatartási időben
    (Hétfőtől-Csütörtökig  10-16 óra között) a 1132 Budapest Visegrádi u. 1. szám alatt található üzletünkben átvegye. Az átvétel díjmentes, de a 2 hét eltelte után át nem vett darabok visszakerülnek a kínálatba.
    Nagyobb értékű termék esetén javasolt ezen lebonyolítási mód!
  • Ajánlott postai küldemény: a vásárolt darabot ajánlott postai küldeményként továbbítjuk a megadott címre, bélelt borítékban. A feladás díja a mindenkori postai díjszabáshoz igazodik, és a webáruház automatikusan hozzáadja a termék árához.
  • MPL csomag küldemény:  a vásárolt darabot MPL csomagként továbbítjuk a megadott címre, bélelt borítékban. A feladás díja a mindenkori postai díjszabáshoz igazodik, és a webáruház automatikusan hozzáadja a termék árához.

Vásárlásáról visszaigazoló email-t küldünk az Ön által megadott címre, amely tartalmazza a vásárlás legfontosabb adatait, valamint cégünk bankszámlaszámát ahová átutalással kell kiegyenlíteni a darab ellenértékét és a postaköltséget. Személyes átvétel esetén természetesen nem kell utalnia, ez esetben az érték kiegyenlítésére az átvételkor kerül sor.

Mindkét postai úton történő átvétel esetén a vételár átutalását követően tudjuk csak a rendelt terméket küldeni!!

Külföldre nem postázunk terméket!

NUMISFRED KFT. bankszámlaszám:
CIB Bank  10701180-22681807-51100005

További információk az általános szerződési feltételek között!

dr. Lányi Alfréd Zoltán
cégtulajdonos